The New Onkel Jazzband 2021
Jazz, swing og blues fra Lolland-Falster

Ny blæsergruppe

🙂 Oktober 2021. 

Efter en langvarig corona-nedlukning, der omsider er overstået, er også de lokale JazzOnklerne ved at komme op i omdrejninger. De første koncerter er afholdt og flere venter forude.

Imidlertid er der på det seneste sket nogle ændringer i vores orkester, der nu ikke kun består af musikere fra Sydhavsøerne. Der har været en del udskiftning, og vi har bla. været over vandet til Sydsjælland for at hente nye musikere ind i orkestret. Der er kommet nye folk på trompet og trækbasun, og sammen med vores nye trommeslager er de med til at give orkestret et nyt musikalsk ansigt, hvor den kendte ”onkelsound” både fastholdes og udvikles.

 Nyt navn: Som følge af ændringerne i orkestret har vi ønsket at ændre det oprindelige navn samtidig med, at vi bevarer noget genkendeligt fra det gamle. Vi ved, det bliver svært at vende sig til, og det kommer til at tage lang tid, men JazzOnklerne er nu blevet til                                 The New Onkel Jazzband.

 New Onkel Jazzband er det eneste jazzorkester på Lolland-Falster, som kan føre sin historie mere end 35 år tilbage. Orkestret spiller glad jazzmusik med en spilleglæde, der kendes af et trofast publikum overalt på Sydhavsøerne.

NOJs repertoire er omfattende og alsidigt og afpasses efter publikum. Det rummer naturligvis go’e gamle numre som f.eks. Big Butter And Egg Man, Bill Bailey, One Scotch, One Bourbon, One Beer, og mange flere. Hertil kommer danske melodier som f.eks. Nyboders Pris. Men også nyere numre som Reunion Blues og Watermelon Man har fundet plads på repertoiret.

New Onkel Jazzband er leveringsdygtige i swingende glad jazzmusik til privatfester, byfester, firmafester, forretningsjubilæer, receptioner og meget andet. I forbindelse med arrangementerne indgår også NOJs populære street parade, der giver ekstra energi til festen! 

 Orkestret spiller mange koncerter syd for Storstrømmen, hvor man bl.a. har gæstet Maribo Jazzfestival og Fredagsunderholdningen i Nykøbing F. utallige gange i årenes løb. Flere spillesteder, heriblandt Riverboat Jazzfestival i Silkeborg og diverse jazzklubber på Sjælland, har haft besøg af orkestret. Også sejlerfestivalen Hanse Sail i Rostock, har sammen med Hajkutter Festivalen i Nysted, haft besøg af orkestret.

 New Onkel Jazzband spiller et bredt sammensat repertoire af swing, traditionel jazz og blues, der veksler med velkendte arrangementer fra swingepoken. Inspirationen kommer bl.a. fra Ellington, Basie, New Orleans-jazzen og bluesmusikken. 

Når musikken spiller, er det en udfordring at sidde stille! Men det er også muligt bare at læne sig tilbage og lade sig underholde af den herlige og livsbekræftende jazzmusik.   

Bestil "New Onkel Jazzband" til din næste fest.  

"Du ringer og bestiller - Vi kommer og spiller"

Booking og Kontakt:

 Gunnar Nielsen

mobil 53326942

Mail:    jazzonklerne.dk@gmail.com