Jazz, swing og blues fra Lolland-Falster

🙂 

       
   

JazzOnklerne er det eneste jazzorkester på Lolland-Falster, som har eksisteret i mere end 35 år. Orkestret spiller glad jazzmusik med en spilleglæde, der kendes af et trofast publikum overalt på Sydhavsøerne.

 

JazzOnklerne spiller et bredt sammensat repertoire af swing, traditionel jazz og blues, der veksler med velkendte arrangementer fra swingepoken. Inspirationen kommer bl.a. fra Ellington, Basie, New Orleans-jazzen og bluesmusikken. 

 

JazzOnklernes repertoire er omfattende og alsidigt og afpasses efter publikum. Det rummer naturligvis go’e gamle numre som f.eks. Big Butter And Egg Man, Bill Bailey, Just A Gigolo/I Ain’t Got Nobody og Makin’ Whopee. Hertil kommer danske melodier som f.eks. Nyboders Pris. Men også nyere numre som Reunion Blues og Watermelon Man har fundet plads på repertoiret.  Til slut havde vi nær glemt orkestrets mere end 30 år gamle slagnummer One Scotch, One Bourbon, One Beer, der får temperaturen til at stige faretruende i lokalet!

 

JazzOnklerne spiller flest koncerter syd for Storstrømmen, hvor "Onklerne" som husorkester bl.a. har gæstet Maribo Jazzfestival og Fredagsunderholdningen i Nykøbing F. utallige gange i årenes løb. Flere spillesteder, heriblandt Riverboat Jazzfestival i Silkeborg og div. jazzklubber på Sjælland, har haft besøg af orkestret. Også udlandet har nydt godt af orkestret - bl.a. sejlerfestivalen Hanse Sail i Rostock.


JazzOnklerne er leveringsdygtige i swingende glad jazzmusik til privatfester, byfester, firmafester, forretningsjubilæer, receptioner og meget andet. I forbindelse med arrangementerne indgår også "Onklernes" populære street parade, der giver ekstra energi til festen!  

 

Når JazzOnklerne spiller, er det en udfordring at sidde stille! Men der er også mulighed for bare at læne sig tilbage og nyde den dejlige "footstumping" jazz.             


Booking og  kontakt: 

Gunnar Nielsen

tlf.:  53 32 69 42  

Email:   jazzonklerne.dk@gmail.com